ΤΣΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - UNREGISTERED VERSION

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Carrier Heat Pump

Προϊόντα > Κλιματισμός > Οικιακός Κλιματισμός

Εως και 80% εξοικονόμηση χρημάτων για Θέρμανση - Ψύξη και Ζεστό Νερό χρήσης με Αντλία Θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας Carrier & Toshiba είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις πολλαπλές ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας. Είτε πρόκειται για νέα οικοδομή είτε για σπίτι με εγκατεστημένο σύστημα θέρμανσης (σε ανακαίνιση ή μη) οι αντλίες θερμότητας παρέχουν θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης εξασφαλίζοντας μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων, έως και 80%, σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα που χρησιμοποιούν λέβητα και καυστήρα.

Eκτίμηση βάσει τρέχουσας χρέωσης: ημερήσια 0,165 €/kWh, νυκτερινή 0,063 €/kWh, πετρέλαιο 0,87 €/lit, εφαρμογή δαπεδοθέρμανσης και σε θερμοκρασιακές συνθήκες Αθήνας (για το μέγεθος 11).


  3 kWh   Δωρεάν ενέργεια από το περιβάλλον
+ 1 kWh  Ηλεκτρική ενέργεια     
______________________________________                             
  4 kWh  Αποδιδόμενη θερμική ενέργεια               

Η αρχή λειτουργίας της αντλίας θερμότητας είναι πολύ απλή.
Ο ήλιος θερμαίνει τον αέρα του περιβάλλοντος, του οποίου την ενέργεια η αντλία θερμότητας μετατρέπει σε θέρμανση. Η μετατροπή αυτή για να επιτευχθεί απαιτεί την κατανάλωση μικρού μόνο ποσού ηλεκτρικής ενέργειας.

Για παράδειγμα: 3 kWh ανανεώσιμης ενέργειας + 1 kWh ηλεκτρικής ενέργειας αποδίδουν 4 kWh θερμικής ενέργειας.

Πετρέλαιο ή Αντλία θερμότητας;   

Ποιές οι διαφορες και τα ωφέλη από την χρήση αντλιών θερμότητας με κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργεια αντί της χρήσης συμβατικών μορφών θέρμανσης με κάυση ορυκτών καυσίμων όπως το πετρέλαιο;


Ιδανική Λύση με πολλαπλές Εφαρμογές:
Οι αντλίες θερμότητας Carrier & Toshiba μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφόρους τύπους θερμαντικών σωμάτων όπως σώματα χαμηλής θερμοκρασίας (panels), ενδοδαπέδιο δίκτυο και τερματικές μονάδες νερού.

Σε υπάρχουσες κατοικίες, που έχουν ήδη εγκατεστημένους λέβητες αερίου ή πετρελαίου, οι αντλίες θερμότητας Carrier & Toshiba, μπορούν να συνδυαστούν με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης και να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, καθ
όλη τη διάρκεια του έτους.
Ο λέβητας μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο ως ενισχυτική πηγή, κατά τη διάρκεια ακραίων καιρικών συνθηκών το χειμώνα.
Ο υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικός έλεγχος διαχειρίζεται τις αντλίες θερμότητας Carrier & Toshiba με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού