ΤΣΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - UNREGISTERED VERSION

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Chaffotaux

Προϊόντα > Θέρμανση > Συμβατική Θέρμανση > Λέβητας Αερίου

    Η θέρμανση απλοποιείται όλο και περισσότερο.

    Τα τελευταία χρόνια η Chaffoteaux απευθύνθηκε σε σας, τους επαγγελματίες, και σας άκουσε να εκφράζετε και να διηγείστε τις εμπειρίες σας, τις προσδοκίες σας αλλά και την κριτική σας. Εσείς, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, ξέρετε τι χρειάζονται οι πελάτες. Εσείς μπορείτε να δώσετε τις εξελίξεις στην αγορά.
    Χάρη σε αυτή την ανταλλαγή απόψεων, σήμερα ξέρουμε ότι με αλλαγές που έγιναν στη Chaffoteaux και εμφανίζονται στη νέα σειρά λεβήτων, συναντούν τις δικές σας ανάγκες αλλά και αυτές των πελατών σας.

    Ένας καινοτόμος και αποδοτικός σχεδιασμός

    Ο σχεδιασμός δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους εγκαταστάτες μια σειρά ομοιογενών προϊόντων που χαρακτηρίζονται από πολυάριθμες κοινές λειτουργίες, εξαρτήματα υποστήριξης της εγκατάστασης, συμβατά υλικά για όλα τα υλικά της σειράς. Λέβητες συμπαγείς και εντοιχισμού  εγγυώνται εξαιρετικές αποδόσεις με άνεση ζεστού νερού υψηλού επιπέδου  και είναι

> ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ
> ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
> ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

    Το φυσικό αέριο επιτρέπει την παραγωγή περισσότερης θερμότητας καταναλώνοντας λιγότερο. Από όλες τις μορφές ενέργειας από ορυκτές πηγές, το φυσικό αέριο είναι εκείνο που έχει την πιο χαμηλή αναλογία σε άνθρακα και την πιο υψηλή αναλογία σε υδρογόνο. Γι’ αυτό το λόγο μέσω της καύσης του παράγει 25% περίπου λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα σε σχέση με το πετρέλαιο.

Λέβητες φυσικού αερίου
    Η Chaffoteaux προτείνει μια ολοκληρωμένη σειρά λεβήτων φυσικού αερίου, επίτοιχους και δαπέδου, συμβατικούς και συμπύκνωσης με μια ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων για να δημιουργήσετε μια εγκατάσταση θέρμανσης μοντέρνα, η οποία αντέχει στο χρόνο και σας συμφέρει οικονομικά.
    Επιλέξτε το σύστημα παραγωγής ζεστού νερού που θέλετε, ολοκληρωμένο ή μεμονωμένο, σύμφωνα με το χώρο και τις ανάγκες σας: για την Chaffoteaux, η οικιακή άνεση είναι προτεραιότητα και όλοι οι λέβητές μας παράγουν ζεστό νερό νερό σε επαρκή ποσότητα  και με σταθερή ροή.
    Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε το σύστημα σας συνδέοντας τον λέβητά σας με ένα ηλιακό σύστημα, τόσο για θέρμανση όσο και για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση.
Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδα με την ηλιακή ενέργεια και τις προτάσεις που σας προσφέρει η Chaffoteaux.

Δείτε όλη την σειρά

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού